Dubbele Vleugel Zwart RAL 9005

De framehoogte van het hekwerk is de totale hoogte verminderd met 5 cm voor de gronspelling aan de onderkant van de poort.

De vulling van de poort bestaat uit gaas met krimp, 50x50x4,0mm.

De palen met een diameter van 60mm zijn standaard 80cm langer dan de vleugelhoogte.

Dubbele poort bestaat uit twee vleugels met toebehoren en palenset.

 

Zwart RAL 9005;

Framehoogte: hoogte - 5cm grondspelling;

Vulling: gaas met krimp 50x50x4,0mm;

De palen met diameter 60mm zijn standaard 80cm langer dan de vleugelhoogte;

In poortvleugels van 400cm breed zitten extra verstevigingskokers.

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
CGS grondstop
Gecentreerde grondstop Sterke grondaanslag voor dubbele vleugels. Combineerbaar met de inwendige grondgrendel SUBY. Inclusief uitneembaar bakje voor een snelle en éénvoudige reiniging van de grondpot. Glasvezel versterkt polyethyleen Enkel geschikt voor inwendige grondgrendels (Suby) Regelbare stopplaat voor 40 tot 60 mm profielen Polyamide verwijderbare reinigingspot Voorzi..
€39,94
Excl. BTW: €33,01
EGS grondpot
Economische grondpot voor grondgrendels met maximale as Ø 20 mm. Eénvoudig reinigbaar met tuinslang. Een zeer mooi alternatief voor het aanslagblok.   ..
€24,94
Excl. BTW: €20,61
Keydrop grondgrendel
Vergrendelbare grondgrendel uitwisselbaar met de standaard VSF/VSA grondgrendels. Met dit product kan u de grondgrendel vergrendelen in open of gesloten positie. Dieptevergrendeling: 140 mm Vergrendelbare grondgrendel met cilinder Zelfde boorpatroon als VSF en VSA Gelijke sleutel met poortslot mogelijk Hoogteverstelbaarheid van de grendel: 100 mm Hoogteinstelbaarheid van de gren..
€54,95
Excl. BTW: €45,41
Aanbieding
Muurbevestiging Tuinpoort (2x)
Warmbadgegalvaniseerde muurplaat met regelbare moer voor scharnieren met draadas. ..
€60,41 €29,95
Excl. BTW: €24,75
OGS grondstop
Niet gecentreerde grondstop Sterke grondaanslagstop voor dubbele vleugels. Inclusief uitneembaar bakje voor een snelle en éénvoudige reiniging van de grondpot. Glasvezel versterkt polyethyleen Enkel geschikt voor opbouwgrondgrendels (VSF - VSA - ELECTRADROP - KEYDROP) Regelbare stopplaat voor 40 tot 60 mm profielen Polyamide verwijderbare reinigingspot Voorzien van afwateringsslan..
€41,15
Excl. BTW: €34,01
Suby grondgrendel
Inwendige grondgrendel in aluminium. De grondgrendel is bedienbaar op manshoogte. De esthetische oplossing voor elke dubbele poort. Hoogteverstelbaarheid van de grendel: 100 mm Dieptevergrendeling: 120 mm Inwendige grondgrendel in aluminium Met zwarte kunststof omspoten stalen hendel zorgt voor een optimale combinatie van sterkte, corrosiebestendigheid en ergonomie Inwendige dr..
€99,95
Excl. BTW: €82,60
Swing (zelfsluitende scharnieren voor tuinpoorten)
Veerscharnier voor tuinpoorten Veerscharnieren voor tuinpoortjes en looppoortjes. De set wordt éénvoudig in een poortkader 40x40 mm geschoven. De kracht van het sluitmechanisme is snel instelbaar van buitenaf met een inbussleutel. Eén voor boven, één voor onder Bevestiging: om in de poortstijl te schuiven Enkel voor vierkant poortprofiel 40x40 mm met een maximum profieldikte van..
€59,95
Excl. BTW: €49,55