Klompen (verharde neus)

Veiligheidsklompen hebben een verharde neus van aluminium, composiet, carbonite of staal die de tenen beschermt tegen schokken, druk, vallende voorwerpen etc. Vaak hebben deze klompen een extra beschermlaag op de neus (kruipneus) wat de klomp geschikt maakt voor knielend werk. Er zijn verschillende veiligheidsklompen van de merken Euro-Dan en Sika. 

De gewenste maat van een artikel kunt u aangeven wanneer u de bestelling afrondt (stap 4).

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Euro-Dan Top Clog klomp met veiligheidsneus zwart maat 39 t/m 51
Klomp Euro-Dan Top Clog. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen. Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus, Veiligheidsneus van composiet, die tenen beschermt tegen schokken, druk, vallende voorwe..
€117,50
Excl. BTW: €97,11
Euro-Dan Vilmar klomp met veiligheidsneus zwart maat 36 t/m 51
Klomp Euro-Dan Vilmar. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen. Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus, Veiligheidsneus van composiet, die tenen beschermt tegen schokken, druk, vallende voorwerp..
€98,50
Excl. BTW: €81,40
Euro-Dan klomp met veiligheidsneus zwart maat 38 t/m 48
Klompschoen Euro-Dan . Veiligheidsschoen met stalen neus en van waterafstotend overleder. Hierdoor ook geschikt voor gebruik in vochtige werkomstandigheden. Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Veiligheidsneus van staal, die tenen beschermt tegen schokken, druk, vallende voorwerpen enz., Slipweerstand van de buitenzool is getest volgens SRA en SRB, Anti-perforatie..
€82,50
Excl. BTW: €68,18
Euro-Dan Walki klomp met veiligheidsneus zwart maat 39 t/m 48
Klompschoen Euro-Dan Walki Light. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus waardoor de klomp geschikt is voor knielend werk, Veiligheidsneus van staal, die ..
€99,50
Excl. BTW: €82,23
Euro-Dan klomp met veiligheidsneus wit maat 36 t/m 51
Klompschoen Euro-Dan. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus waardoor de klomp geschikt is voor knielend werk, Veiligheidsneus van composiet, die tenen be..
€98,50
Excl. BTW: €81,40
Sika Superclog klomp met veiligheidsneus zwart maat 39 t/m 48
Klompschoen Sika Superclog. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus waardoor de klomp geschikt is voor knielend werk, Veiligheidsneus van carbonite, die te..
€146,50
Excl. BTW: €121,07
Sika klomp met veiligheidsneus zwart maat 39 t/m 47
Klompschoen Sika. Veiligheidsschoen van waterafstotend leder. Voorzien van verharde neus en ondoordringbare zoolplaat. Speciaal geschikt voor werkomstandigheden waarbij het gevaar bestaat in scherpe voorwerpen te trappen Kwaliteitsklomp, Zool PU, Binnenvoering van leer, Met kruipneus waardoor de klomp geschikt is voor knielend werk, Veiligheidsneus van carbonite, die tenen besche..
€98,50
Excl. BTW: €81,40