Locinox Sloten

Locinox sloten zijn dé garantie voor een goed sluitende poort.

Elk slot binnen ons gamma wordt uitvoerig getest in ons eigen testcenter waar ze langdurig aan de meest extreme omstandigheden blootgesteld worden. 

Zo zijn we zeker van hun werking in alle weersomstandigheden. We hebben en uitgebreid aanbod aan sloten voor tuinpoort, industriële poorten en zwembadpoorten. 

Locinox sloten - de beste oplossing voor uw hekwerk!

Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Extra sleutel Locinox
..
€1,75
Excl. BTW: €1,45
Aanbieding
Locinox Industrieel Slot smal profiel 10 - 30 mm
Industrieel slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt als standaard aangeraden voor al uw industrieel hekwerk. Dankzij de 20 mm regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afstellen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve roestvrijstalen dieptevergrendeling van 23 mm garandeert een veilige sluiting. Standaard voorzie..
€100,07 €90,06
Excl. BTW: €74,43
Aanbieding
Locinox Dubbel Cilinderslot smal profiel 10 mm
Industrieel draaipoortslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk met 2 cilinders. Het volstaat om 1 van beide cilinders te bedienen om het slot te openen en te sluiten, waardoor dit slot bijvoorbeeld ingezet kan worden bij speciale toegang voor de brandweer of bij huisvuilophaling. De dubbele vergrendeling van de massieve roestvrijstalen nachtpen garandeert een veilige sluiti..
€193,96 €174,57
Excl. BTW: €144,27
Aanbieding
Locinox Mechanisch Codeslot smal profiel 10 - 30 mm
Mechanisch codeslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Doordat dit slot werkt zonder batterijen of elektriciteit, kan je op een snelle en éénvoudige manier elke poort uitrusten met toegangscontrole. Dankzij de 20 mm continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nac..
€558,64 €502,77
Excl. BTW: €415,51
Aanbieding
Locinox Elektrisch Slot vierkant profiel 30 - 50 mm
Elektrisch slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot blokkeert de krukken onder spanning. Dankzij de 20 mm continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke porot haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting.   Technische specifica..
€248,18 €223,37
Excl. BTW: €184,60
Aanbieding
Locinox Tuinpoortslot vierkant profiel 40 mm
Voordelig tuinpoort/ looppoort slot met kunststofbehuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt standaard aangeraden voor al uw tuinpoorten/ looppoorten. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting.   Technische specificaties: Eenvoudige links- en rechtsomstelling van de dagpen Dieptevergrendeling ..
€62,44 €56,20
Excl. BTW: €46,44
Aanbieding
Locinox Sierpoortslot plat profiel 10 - 30 mm
Sierpoortslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt als standaard aangeraden voor al uw sierhekwerk. Dankzij de continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting. Standaard voorzien v..
€100,07 €90,06
Excl. BTW: €74,43
Aanbieding
Locinox Mechanisch Codeslot vierkant profiel 40 mm
Mechanisch codeslot voor schuifpoorten met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Doordat dit slot werkt zonder batterijen of elektriciteit, kunt u op een snelle en éénvoudige manier elke schuifpoort uitrusten met toegangscontrole. Dankzij de unieke Twistfinger en bijbehorende auto-corrigerende aanslag, garandeert dit systeem een feilloze sluiting van uw schuifpoort.   ..
€590,20 €531,18
Excl. BTW: €438,99
Aanbieding
Locinox Kindveilig slot vierkant profiel 40 mm
Kindveilig slot met roestvrijstalen binnenwerk met kunststofkast.  Dit slot voldoet aan de strenge zwembadnormering NF P90-306. De Kidloc (kruk) verhindert de toegang tot het zwembad voor kleine kinderen. De unieke roltop zorgt ervoor dat het poortslot vlot terug in de gesloten positie valt.   Technische specificaties: Slot: roestvrij staal Slotkast: polyamide Ro..
€98,71 €88,84
Excl. BTW: €73,42
Aanbieding
Locinox Zwembadslot vierkant profiel 40 mm
Zwembadslot met roestvrijstalen binnenwerk met kunststof/ gelakte aluminium behuizing. Dit slot voldoet aan de strenge zwembadnormering NF  P90-306. De Twist met druk en draaimechanisme verhindert de toegang tot het zwembad voor kleine kinderen. De unieke roltop zorgt ervoor dat het poortslot vlot terug in gesloten positie valt.   Technische specificaties: Slot: roes..
€63,87 €57,48
Excl. BTW: €47,50
Aanbieding
Locinox N-line Magneet Kit-2500
Complete set met 2 magneten, gepoederlakt uitvulprofiel en 3006PULL kruk om uw poort af te werken. Esthetische totaaloplossing die voorkomt dat voorbijganger zicht stoten aan de magneten.   Technische specificaties: Aluminium verzaagbaar profiel voor montage boven, onder en tussen de magneten Profiellengte: 2,00 meter Geleverd met zelftappende vijzen, bevestiging met Quick-..
€617,43 €555,69
Excl. BTW: €459,25
Aanbieding
Locinox Insteekslot 35mm doornmaat
Insteekslot met 100% roestvrijstalen mechanisme. De massieve roestvrijstalen valhaak en regelbare dagpen maken dit slot uniek in zijn soort. De valhaak in combinatie met bijbehorende aanslag verhindert het uit elkaar trekken van de poort. Het slot kan toegepast worden op metalen en aluminium poorten of gebruikt worden samen met onze compleet voorbereide profielen.   Technische ..
€59,52 €53,57
Excl. BTW: €44,27