Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
CGS grondstop
Gecentreerde grondstop Sterke grondaanslag voor dubbele vleugels. Combineerbaar met de inwendige grondgrendel SUBY. Inclusief uitneembaar bakje voor een snelle en éénvoudige reiniging van de grondpot. Glasvezel versterkt polyethyleen Enkel geschikt voor inwendige grondgrendels (Suby) Regelbare stopplaat voor 40 tot 60 mm profielen Polyamide verwijderbare reinigingspot Voorzi..
€39,94
Excl. BTW: €33,01
EGS grondpot
Economische grondpot voor grondgrendels met maximale as Ø 20 mm. Eénvoudig reinigbaar met tuinslang. Een zeer mooi alternatief voor het aanslagblok.   ..
€24,94
Excl. BTW: €20,61
Keydrop grondgrendel
Vergrendelbare grondgrendel uitwisselbaar met de standaard VSF/VSA grondgrendels. Met dit product kan u de grondgrendel vergrendelen in open of gesloten positie. Dieptevergrendeling: 140 mm Vergrendelbare grondgrendel met cilinder Zelfde boorpatroon als VSF en VSA Gelijke sleutel met poortslot mogelijk Hoogteverstelbaarheid van de grendel: 100 mm Hoogteinstelbaarheid van de gren..
€54,95
Excl. BTW: €45,41
Aanbieding
Locinox Kidlock kruk (2x)
Polyamide veiligheidsknop. De knop moet ingedrukt gehouden worden alvorens de poort geopend kan worden. Onmogelijk uit te voeren door kinderen.   Technische specificaties: Polyamide en roestvrij staal Monteerbaar en elk slot met 8 mm krukstift Veiligheidsknop polyamide/ inox voor zwembad, kinderdagverblijf, dierkennels Conform met de zwembadstandaard NF P90-306 ..
€33,11 €28,14
Excl. BTW: €23,26
OGS grondstop
Niet gecentreerde grondstop Sterke grondaanslagstop voor dubbele vleugels. Inclusief uitneembaar bakje voor een snelle en éénvoudige reiniging van de grondpot. Glasvezel versterkt polyethyleen Enkel geschikt voor opbouwgrondgrendels (VSF - VSA - ELECTRADROP - KEYDROP) Regelbare stopplaat voor 40 tot 60 mm profielen Polyamide verwijderbare reinigingspot Voorzien van afwateringsslan..
€41,15
Excl. BTW: €34,01
Suby grondgrendel
Inwendige grondgrendel in aluminium. De grondgrendel is bedienbaar op manshoogte. De esthetische oplossing voor elke dubbele poort. Hoogteverstelbaarheid van de grendel: 100 mm Dieptevergrendeling: 120 mm Inwendige grondgrendel in aluminium Met zwarte kunststof omspoten stalen hendel zorgt voor een optimale combinatie van sterkte, corrosiebestendigheid en ergonomie Inwendige dr..
€99,95
Excl. BTW: €82,60
Aanbieding
Locinox Industrieel Slot smal profiel 10 - 30 mm
Industrieel slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt als standaard aangeraden voor al uw industrieel hekwerk. Dankzij de 20 mm regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afstellen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve roestvrijstalen dieptevergrendeling van 23 mm garandeert een veilige sluiting. Standaard voorzie..
€100,07 €90,06
Excl. BTW: €74,43
Aanbieding
Locinox Dubbel Cilinderslot smal profiel 10 mm
Industrieel draaipoortslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk met 2 cilinders. Het volstaat om 1 van beide cilinders te bedienen om het slot te openen en te sluiten, waardoor dit slot bijvoorbeeld ingezet kan worden bij speciale toegang voor de brandweer of bij huisvuilophaling. De dubbele vergrendeling van de massieve roestvrijstalen nachtpen garandeert een veilige sluiti..
€193,96 €174,57
Excl. BTW: €144,27
Aanbieding
Locinox Mechanisch Codeslot smal profiel 10 - 30 mm
Mechanisch codeslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Doordat dit slot werkt zonder batterijen of elektriciteit, kan je op een snelle en éénvoudige manier elke poort uitrusten met toegangscontrole. Dankzij de 20 mm continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nac..
€558,64 €502,77
Excl. BTW: €415,51
Aanbieding
Locinox Elektrisch Slot vierkant profiel 30 - 50 mm
Elektrisch slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot blokkeert de krukken onder spanning. Dankzij de 20 mm continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke porot haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting.   Technische specifica..
€248,18 €223,37
Excl. BTW: €184,60
Aanbieding
Locinox Tuinpoortslot vierkant profiel 40 mm
Voordelig tuinpoort/ looppoort slot met kunststofbehuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt standaard aangeraden voor al uw tuinpoorten/ looppoorten. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting.   Technische specificaties: Eenvoudige links- en rechtsomstelling van de dagpen Dieptevergrendeling ..
€62,44 €56,20
Excl. BTW: €46,44
Aanbieding
Locinox Sierpoortslot plat profiel 10 - 30 mm
Sierpoortslot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt als standaard aangeraden voor al uw sierhekwerk. Dankzij de continue regelbaarheid van beide pennen, kan u elke poort haarfijn afregelen om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting. Standaard voorzien v..
€100,07 €90,06
Excl. BTW: €74,43
Aanbieding
Locinox Mechanisch Codeslot vierkant profiel 40 mm
Mechanisch codeslot voor schuifpoorten met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Doordat dit slot werkt zonder batterijen of elektriciteit, kunt u op een snelle en éénvoudige manier elke schuifpoort uitrusten met toegangscontrole. Dankzij de unieke Twistfinger en bijbehorende auto-corrigerende aanslag, garandeert dit systeem een feilloze sluiting van uw schuifpoort.   ..
€590,20 €531,18
Excl. BTW: €438,99
Aanbieding
Locinox Kindveilig slot vierkant profiel 40 mm
Kindveilig slot met roestvrijstalen binnenwerk met kunststofkast.  Dit slot voldoet aan de strenge zwembadnormering NF P90-306. De Kidloc (kruk) verhindert de toegang tot het zwembad voor kleine kinderen. De unieke roltop zorgt ervoor dat het poortslot vlot terug in de gesloten positie valt.   Technische specificaties: Slot: roestvrij staal Slotkast: polyamide Ro..
€98,71 €88,84
Excl. BTW: €73,42
Aanbieding
Locinox Zwembadslot vierkant profiel 40 mm
Zwembadslot met roestvrijstalen binnenwerk met kunststof/ gelakte aluminium behuizing. Dit slot voldoet aan de strenge zwembadnormering NF  P90-306. De Twist met druk en draaimechanisme verhindert de toegang tot het zwembad voor kleine kinderen. De unieke roltop zorgt ervoor dat het poortslot vlot terug in gesloten positie valt.   Technische specificaties: Slot: roes..
€63,87 €57,48
Excl. BTW: €47,50
Aanbieding
Locinox N-line Magneet Kit-2500
Complete set met 2 magneten, gepoederlakt uitvulprofiel en 3006PULL kruk om uw poort af te werken. Esthetische totaaloplossing die voorkomt dat voorbijganger zicht stoten aan de magneten.   Technische specificaties: Aluminium verzaagbaar profiel voor montage boven, onder en tussen de magneten Profiellengte: 2,00 meter Geleverd met zelftappende vijzen, bevestiging met Quick-..
€617,43 €555,69
Excl. BTW: €459,25
Aanbieding
Locinox Insteekslot 35mm doornmaat
Insteekslot met 100% roestvrijstalen mechanisme. De massieve roestvrijstalen valhaak en regelbare dagpen maken dit slot uniek in zijn soort. De valhaak in combinatie met bijbehorende aanslag verhindert het uit elkaar trekken van de poort. Het slot kan toegepast worden op metalen en aluminium poorten of gebruikt worden samen met onze compleet voorbereide profielen.   Technische ..
€59,52 €53,57
Excl. BTW: €44,27
Aanbieding
Locinox Industriële Verstelbare Slotvanger RVS
Roestvrijstalen slotvanger met kunststof afwerking voor al uw poorten. De unieke Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en sterke installatie. De regelbare, aluminium slagplaat met stootrubber is toepasbaar voor poortprofielen van 40 tot 60 mm. Nieuw design zorgt voor een verbeterde ontvangs van de dagpen.   Technische specificaties: Roestvrijstalen slotvanger met ku..
€16,70 €15,03
Excl. BTW: €12,42
Aanbieding
Locinox Polyamide Tuinpoort Slotvanger
Kunststof aanslag voor loop- en tuinpoortjes.  De Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en stevige montage op vierkante palen. Voor poortprofielen 40 mm.    Technische specificaties: Slotvanger in polyamide voor vierkante profielen Eenvoudige links- en rechtsomstelling Innovatieve Quick-Fx bevestiging Voor vierkante profielen van 40 x 40 mm of meer Vo..
€14,01 €12,61
Excl. BTW: €10,42
Aanbieding
Locinox Elektrische Opener impuls
Elektrische opener voor draaipoorten. De aanslag is uitgerust met een dubbel blokkeringssysteem dat tot 500kg. druk verdraagt. De uitsparing voor de nachtschoot werd met roestvrij staal versterkt. Deze duurzame wijziging verhoogt de inbraakveiligheid bij gesloten nachtpen. De ideale oplossing voor uw toegangscontrole! Technische specificaties: Type SE.E Emissa - Impuls Nieuw..
€239,77 €215,79
Excl. BTW: €178,34
Aanbieding
Locinox Sierpoort Slotvanger
Vlakke aanslag voor sierpoorten met kunststof bakje om in de paal te integreren. Met deze aanslag wordt de poort op een minimale afstand van de aanslagpaal geregeld.    Technische specificaties: Voor vierkante profielen van 40 mm Innovatieve Quick-Fix bevestiging ..
€13,78 €12,40
Excl. BTW: €10,25
Aanbieding
Locinox Schuifpoort Slotvanger met Quick-Fix
Roestvrijstalen schuifpoortaanslag voor vierkante palen. De aanslag is 9 mm auto-corrigerend rechts/ links om een vlotte verankering van het schuifpoortslot te garanderen. Het geïntegreerde stootrubber verhindert krassen op de schuifpoort in gesloten toestand.   Technische specificaties: Slotvanger in roestvrij staal voor vierkante profielen Minimale profielbreedte van 80 ..
€45,40 €40,86
Excl. BTW: €33,77
Aanbieding
Locinox Zwembad Slotvanger voor Twist 40 slot
Kunststof aanslag voor zwembaden conform de zwembadnormering NF P90-306. Ontwikkeld voor het TWIST40 slot. Snelle en sterke bevestiging op vierkante palen. Voor poortprofielen 40 mm.   Technische specificaties: Slotvanger in polyamide voor bevestiging op een vierkant profiel van 40 mm of meer Enkel voor poortprofielen 40 mm Enkel compatibel met het zwembadslot TWIST40..
€7,50 €6,75
Excl. BTW: €5,58
Aanbieding
Locinox Insteekslot Slotvanger metaal
Aluminium aanslag voor insteeksloten.  Deze unieke aanslag in combinatie met de insteeksloten garandeert een sterke verankering van de poort. Deze configuratie is voorzien van Quick-Fix bevestiging om op metalen/ aluminium palen te monteren.   Technische specificaties: Verstelbaar voor (vierkant) profiel 40-60 mm Innovatieve Quick-Fix bevestiging Verankeringspl..
€21,68 €19,51
Excl. BTW: €16,13
Aanbieding
Locinox 4-Dimensioneel Regelbaar scharnier verzinkt
4-Dimensionaal verstelbaar warmbad gegalvaniseerd 180° scharnier. Diepte, hoogte en spatiëring tussen scharnierpaal en poortkader zijn regelbaar en ook de draairichting kan men kiezen. Geen links- of rechtsdraaiende poorten meer op stock dankzij ons gepatenteerd systeem. Lasonderdelen verkrijgbaar in bruut of verzinkt staal.   Technische specificaties: 180° opening Ooog..
€15,93 €14,34
Excl. BTW: €11,85
Aanbieding
Locinox Verstelbaar 90° Scharnier met lager (2x)
Gelagerd roestvrijstalen, onderhoudsvrij scharnier voor uw automatiseringsprojecten. Het scharnier is verstelbaar in breedte en hoogte.   Technische specificaties: Specifiek ontwikkeld voor geautomatiseerde poorten Roestvrijstalen behuizing Uitgerust met RVS rollager 22 mm verstelbaar in de hoogte 35 mm verstelbaar in de breedte Kan gebruikt worden als bovenste of ond..
€107,67 €96,91
Excl. BTW: €80,09
Aanbieding
Locinox Scharnierset voor tuinpoort 30x30 mm (2x)
Tuinpoortscharniersetje met roestvrijstalen scharnierassen M12 inclusief kunststof scharnierdoppen. De economische kwalitatieve oplossing voor al uw tuin-/ looppoortjes.   Technische specificaties: Scharnieras M12 in roestvrij staal Met kunststof dop 30 x 30 mm Lengte van de as: 130 mm Bevestiging: dop om in de poortstijl te schuiven Wordt verkocht per paar ..
€15,25 €13,72
Excl. BTW: €11,34
Aanbieding
Locinox Scharnierset voor tuinpoort 40x40 mm (2x)
Tuinpoortscharniersetje met roestvrijstalen scharnierassen M12 inclusief kunststof scharnierdoppen. De economische kwalitatieve oplossing voor al uw tuin-/ looppoortjes.   Technische specificaties: Scharnieras M12 in roestvrij staal Met kunststof dop 40 x 40 mm Lengte van de as: 130 mm Bevestiging: dop om in de poortstijl te schuiven Wordt verkocht per paar ..
€15,25 €13,72
Excl. BTW: €11,34
Aanbieding
Locinox Scharnierset Sierpoort 35 x 35mm M20 (10x)
Warmbadgegalvaniseerd sierpoortscharnier inclusief smeernippel en regelmoer. De kwalitatieve oplossing voor uw sierhekwerk.   Technische specificaties: Sierpoort scharnierset Tussenlasstuk elektrolytisch verzinkt staal Regelmoer elektrolytisch verzinkt staal Warmbadgegalvaniseerd beugelscharnier met inox as Verpakt in dozen per 10 stuks ..
€189,53 €170,58
Excl. BTW: €140,98
Locinox Locitool LA
Montagesleutel voor RVS sloten. De sleutel is voorzien van inbus M3 voor het afregelen van de pennen en het vastzetten van de krukken. Met de M6 sleutel schroeft u het slot vast. De kruisschroevendraaier kan gebruikt worden voor de cilinder, slotkast of dagpen omkeerbaarheid.   Technische specificaties: M3 inbus voor afstelling dag- & nachtpen, krukmontage, M6 inbus v..
€5,75
Excl. BTW: €4,75