Locinox Slotvangers

Geen slot zonder slotvanger. 

Locinox heeft een ruim assortiment slotvangers.

Zowel voor schuif-, draai-, tuin- als zwembadpoorten.

Een binnenshuis uitgevoerde impact-test garandeert dat onze slotvangers elke mogelijke slag van de poort opvangen en dat ze voldoen aan de strenge Locinox standaard.

Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Locinox Industriële Verstelbare Slotvanger RVS vierkant profiel
Roestvrijstalen slotvanger met kunststof afwerking voor al uw poorten. De unieke Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en sterke installatie. De regelbare, aluminium slagplaat met stootrubber is toepasbaar voor poortprofielen van 40 tot 60 mm. Nieuw design zorgt voor een verbeterde ontvangs van de dagpen.   Technische specificaties: Roestvrijstalen slotvanger met ku..
€20,87
Excl. BTW: €17,25
Locinox Industriële Verstelbare Slotvanger RVS rond profiel
Roestvrijstalen slotvanger met kunststof afwerking voor al uw poorten. De unieke Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en sterke installatie. De regelbare, aluminium slagplaat met stootrubber is toepasbaar voor poortprofielen van 40 tot 60 mm. Nieuw design zorgt voor een verbeterde ontvangs van de dagpen.   Technische specificaties: Roestvrijstalen slotvanger met ku..
€27,71
Excl. BTW: €22,90
Locinox Industriële Veiligheidsslotvanger
Verstevigde roestvrijstalen slotvanger met kunststof afwerking voor industriële poorten. Het gepatenteerde verankeringssysteem verhindert het uit elkaar trekken van de poort. De unieke Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en sterke montage. De slagplaat met stootrubber is regelbaar voor poortprofielen tot 60 of 80 mm. Het nieuwe ontwerp verzekert een nog gemakkelijkere sluiting van..
€26,09
Excl. BTW: €21,56
Locinox Polyamide Tuinpoort Slotvanger
Kunststof aanslag voor loop- en tuinpoortjes.  De Quick-Fix bevestiging zorgt voor een snelle en stevige montage op vierkante palen. Voor poortprofielen 40 mm.    Technische specificaties: Slotvanger in polyamide voor vierkante profielen Eenvoudige links- en rechtsomstelling Innovatieve Quick-Fx bevestiging Voor vierkante profielen van 40 x 40 mm of meer Vo..
€17,52
Excl. BTW: €14,48
Aanbieding
Locinox Elektrische Opener impuls
Elektrische opener voor draaipoorten. De aanslag is uitgerust met een dubbel blokkeringssysteem dat tot 500kg. druk verdraagt. De uitsparing voor de nachtschoot werd met roestvrij staal versterkt. Deze duurzame wijziging verhoogt de inbraakveiligheid bij gesloten nachtpen. De ideale oplossing voor uw toegangscontrole! Technische specificaties: Type SE.E Emissa - Impuls Nieuw..
€395,62 €215,79
Excl. BTW: €178,34
Aanbieding
Locinox Sierpoort Slotvanger
Vlakke aanslag voor sierpoorten met kunststof bakje om in de paal te integreren. Met deze aanslag wordt de poort op een minimale afstand van de aanslagpaal geregeld.    Technische specificaties: Voor vierkante profielen van 40 mm Innovatieve Quick-Fix bevestiging ..
€22,73 €12,40
Excl. BTW: €10,25
Locinox Schuifpoort Slotvanger met Quick-Fix
Roestvrijstalen schuifpoortaanslag voor vierkante palen. De aanslag is 9 mm auto-corrigerend rechts/ links om een vlotte verankering van het schuifpoortslot te garanderen. Het geïntegreerde stootrubber verhindert krassen op de schuifpoort in gesloten toestand.   Technische specificaties: Slotvanger in roestvrij staal voor vierkante profielen Minimale profielbreedte van 80 ..
€56,75
Excl. BTW: €46,90
Aanbieding
Locinox Zwembad Slotvanger voor Twist 40 slot
Kunststof aanslag voor zwembaden conform de zwembadnormering NF P90-306. Ontwikkeld voor het TWIST40 slot. Snelle en sterke bevestiging op vierkante palen. Voor poortprofielen 40 mm.   Technische specificaties: Slotvanger in polyamide voor bevestiging op een vierkant profiel van 40 mm of meer Enkel voor poortprofielen 40 mm Enkel compatibel met het zwembadslot TWIST40..
€12,37 €6,75
Excl. BTW: €5,58
Aanbieding
Locinox Insteekslot Slotvanger metaal
Aluminium aanslag voor insteeksloten.  Deze unieke aanslag in combinatie met de insteeksloten garandeert een sterke verankering van de poort. Deze configuratie is voorzien van Quick-Fix bevestiging om op metalen/ aluminium palen te monteren.   Technische specificaties: Verstelbaar voor (vierkant) profiel 40-60 mm Innovatieve Quick-Fix bevestiging Verankeringspl..
€35,77 €19,51
Excl. BTW: €16,13