Gallagher Beveiliging
Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Gallagher alarm controller voor de i-serie
Het I- series alarm systeem waakt over uw omheining of een bepaald deel daarvan. Geeft een alarm naar uw mobiele telefoon (via de apart verkrijgbare I-serie SMS Controller).  Of verbind het systeem met de apart verkrijgbare externe flitslamp of sirene. ..
€399,00
Excl. BTW: €329,75
Gallagher SMS module voor de i-serie OP=OP
Deze SMS controller voor de I-serie waarschuwt u per SMS wanneer de afrasteringsspanning onder een vooraf ingesteld niveau komt. Daarnaast zendt de controller updates naar uw mobiele telefoon over de actuele status van uw afrastering. Zeer eenvoudig in gebruik.   ..
€819,00
Excl. BTW: €676,86
Gallagher SMS afstandsbediening
Gallagher SMS afstandsbediening (GSM). Geschikt voor alle telefoons! Met uw telefoon de afrastering aan- en uit schakelen door SMS of bellen Ter plekke defecte afrastering uitschakelen en repareren Ontvang melding op telefoon (max. 10 nummers) bij plotselinge stroomuitval Werkt met iedere GSM, ook smartphones Voor smartphone is een handige app beschikbaar De GSM-afstandsbedi..
€179,00
Excl. BTW: €147,93
Gallagher sirene
M.b.v. deze MBX alarm accessoires wordt u gewaarschuwd wanneer er een probleem is met de werking van de afrastering.    ..
€26,95
Excl. BTW: €22,27
Gallagher Flitslamp
M.b.v. deze MBX alarm accessoires wordt u gewaarschuwd wanneer er een probleem is met de werking van de afrastering.    ..
€73,96
Excl. BTW: €61,12
Gallagher schakelaar
Met deze schakelaar kunt u de elektrische afrastering opdelen in meerdere percelen en de afrastering ook ter plekke aan- en uit zetten. ..
€20,95
Excl. BTW: €17,31
Gallagher bliksembeveiliger
De enige instelbare bliksembeveiliger op de markt en daardoor uitermate geschikt voor elk schrikdraadapparaat. Beschermt het schrikdradapparaat tegen bliksemschade door de bliksem van de afrastering naar de aarding te leiden. De bliksembeveiliger wordt gemonteerd op de afrastering. ..
€42,96
Excl. BTW: €35,50
Gallagher overstromingsweerstand
Accesoire voor greppels welke in de afrastering gemonteerd kan worden. Het stopt de geleiding in de onderste draad als water ( of een andere geleider) de onderste draad bereikt. De rest van de afrastering behoudt de spanning. Weerstand: 5600 Ohm. ..
€36,95
Excl. BTW: €30,54
Gallagher waarschuwingsbordje universeel
Dit bordje moet wettelijk verplicht om de 50 meter aan een elektrische afrastering worden bevestigd op plaatsen waar de afrastering grenst aan de openbare weg.   ..
€2,95
Excl. BTW: €2,44