Automatische Poort Openers

Automatische openers voor enkele en dubbele poorten, tuin en huisdeuren en schuifpoorten

Inclusief afstandsbediening en infrarood veiligheidssensoren.

Complete sets voor zelfmontage. Eenvoudig te installeren!

Uit te breiden met:

  • Extra afstandsbedieningen,
  • GSM bediening,
  • Code paneel (bedraad, draadloos of met magneetkaart),
  • Elektro magnetisch slot,
  • Sleutelschakelaar,
  • Wanddrukknop (inbouw of opbouw),
  • Videofoon (bedraad of draadloos),
  • Waarschuwingslamp
Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
EasyJack Vleugelhekken tot ca 2,75 m breed per deel
Met de EasyJack kunt u eenvoudig een bestaande poort automatiseren. Het systeem wordt geleverd met: 2 Actuators (telescopen) voor montage aan de poortvleugels, Controlbox (incl. radiografisch besturingssysteem), Bevestigingsmiddelen, Infrarood veiligheidssensoren (wettelijk verplicht), Afstandsbediening (voor bediening vanuit de auto; meerdere afstandsbedieningen zijn mogelijk). ..
€399,00
Excl. BTW: €329,75
SuperJack Vleugelhekken tot ca 2,75m breed per deel
Met de SuperJack kunt u eenvoudig een bestaande poort automatiseren. Het systeem wordt geleverd met: 2 Actuators (telescopen) voor montage aan de poortvleugels, Controlbox (incl. radiografisch besturingssysteem), Bevestigingsmiddelen, Infrarood veiligheidssensoren (wettelijk verplicht), Afstandsbediening (voor bediening vanuit de auto; meerdere afstandsbedieningen zijn mogelijk). ..
€538,99
Excl. BTW: €445,45
SuperJack Ondergrondse openertot ca 2m breed per deel
Met de SuperJack opener met knikarmsysteem kunt u eenvoudig een bestaande poort automatiseren. Het systeem wordt geleverd met: 2 Actuators (telescopen) voor montage aan de poortvleugels, Controlbox (incl. radiografisch besturingssysteem), Bevestigingsmiddelen (plateau en stangen voor montage aan poortvleugels), Infrarood veiligheidssensoren (wettelijk verplicht), Afstandsbediening..
€1.348,99
Excl. BTW: €1.114,87
SuperJack Knikarm: vleugelhekken die verder open kunnen
Met de SuperJack kunt u eenvoudig een bestaande poort automatiseren. Deze hekopener is ideaal voor als uw hekken midden tussen de gemetselde kolommen hangen of als u het hek in een grotere hoek (tot 130graden) wilt openen. De complete set bestaat uit: 2x motoren, bevestigings-plateaux en stangen voor montage aan de hekvleugels. Besturingskast, Infra Rood veiligheidssensoren een afstandsbe..
€595,32
Excl. BTW: €492,00
SuperJack Enkelvoudig hek of poort
Met de SuperJack kunt u eenvoudig een bestaande deur, een enkel hek of poort automatiseren. Het systeem wordt geleverd met: Motor/actuator voor bevestiging aan deur/poort, Controlbox (inclusief radiografisch besturingssysteem) en aparte aansluiting voor bijvoorbeeld tuinverlichting, Drukknop voor bevestiging binnenshuis, Accu (systeem blijft werken in geval van stroomuitval), ..
€278,99
Excl. BTW: €230,57
SuperJack afstandsbediening voor 2 kanalen
Twee-kanaals handzender (afstandbediening) om hekken, deuren of poorten tegelijkertijd en/of afzonderlijk te bedienen. ..
€37,50
Excl. BTW: €30,99
SuperJack losse batterij voor handzender
Losse batterij voor handzender/afstandbediening. ..
€4,01
Excl. BTW: €3,31
SuperJack Codeslot draadloos
Draadloos codeslot. Hiermee kan door middel van het invoeren van een code het hek worden bediend. Dit codeslot bevat een draadloos systeem en daardoor is het zeer eenvoudig te monteren. ..
€99,00
Excl. BTW: €81,82
SuperJack Codeslot bedraad S met magneetkaart
Bedraad codeslot. Hiermee kan door middel van het invoeren van een code het hek worden bediend. Wordt geleverd met magneetkaart voor optimaal bedieningsgemak. Aansluiten door middel van elektra draad. Afmetingen: 100 x 100 x 20 mm ..
€89,00
Excl. BTW: €73,55
SuperJack Codeslot bedraad L met magneetkaart
Bedraad codeslot. Hiermee kan door middel van het invoeren van een code het hek worden bediend. Wordt geleverd met magneetkaart voor optimaal bedieningsgemak. Aansluiten door middel van elektra draad. Afmetingen: 125 x 125 x 22 mm ..
€118,00
Excl. BTW: €97,52
SuperJack Magneetkaart
Een extra magneetkaart om bij bedraad codeslot te gebruiken met productcode SJA812. ..
€9,99
Excl. BTW: €8,26
SuperJack Magneetkaart (5x)
Een extra magneetkaart om bij bedraad codeslot te gebruiken met productcode SJA812. Set van 5 stuks ..
€50,00
Excl. BTW: €41,32
SuperJack Magneetdruppel
Magneetdruppel om bij bedraad codeslot te gebruiken met productcode SJA812. In plaats van magneetkaart.  ..
€9,99
Excl. BTW: €8,26
SuperJack Magneetdruppel (5x)
Magneetdruppel om bij bedraad codeslot te gebruiken met productcode SJA812. In plaats van magneetkaart. Set van 5. ..
€50,00
Excl. BTW: €41,32
SuperJack Accu 12V 4 amp
Noodaccu om ervoor te zorgen dat uw hek ook bediend kan worden wanneer er sprake is van stroomuitval. ..
€36,00
Excl. BTW: €29,75
SuperJack Stopper voor elektromagnetisch slot
Losse stopper/slotplaat verticaal welke als eindpunt voor uw hek kan dienen. U kunt deze stopper in het midden op de grond monteren waar uw hekken vervolgens tegenaan lopen als ze dicht zijn. De afmeting van de stopper is 13x10x4,5 cm (lxbxh). Deze stopper wordt ook meegeleverd met het Elektromagnetische slot SJ A850. ..
€19,99
Excl. BTW: €16,52
SuperJack Bevestigingsmiddelen (BMH) voor 1 actuator
Bevestigingsset voor SJSW101 en SJSW201 (automatische hekopeners) om een actuator aan het hek en de hekpaal te kunnen schroeven. ..
€18,00
Excl. BTW: €14,88
SuperJack Bevestigingsmiddelen (BMH) voor 2 actuators
Bevestigingsset voor SJSW101 en SJSW201 (automatische hekopeners) om twee actuators aan het hek en de hekpaal te kunnen schroeven. ..
€42,75
Excl. BTW: €35,33
SuperJack Afstandhouder voor 2 actuators
Afstandhouder. Indien het hek geen eindstop heeft (zowel bij open als bij dicht) kunnen deze afstandhouders worden gebruikt om als eindstop te fungeren. ..
€24,00
Excl. BTW: €19,83
SuperJack Antenne
Extra antenne indien u beter bereik van de afstandsbediening wenst. ..
€16,00
Excl. BTW: €13,22
SuperJack Infrarood fotocellen
Infrarood fotocellen voor aan beide kanten van de doorgang. Indien de straal onderbroken wordt, stopt het hek onmiddellijk. Het is wettelijk verplicht om deze cellen te plaatsen bij een automatisch sluitend hek. ..
€54,00
Excl. BTW: €44,63
SuperJack Waarschuwingslamp 12V
Zwaailicht dat bij het hek geplaatst kan wordenals waarschuwing dat het hek in beweging is. Gaat uit als het hek niet (meer) beweegt) ..
€26,00
Excl. BTW: €21,49
SuperJack Wanddrukknop inbouw (of opbouw)
Inbouw (of opbouw) drukknop om uw hek te bedienen. Kan worden aangesloten middels een electrodraad. (Meerprijs opbouw + €2,- Model: SJA830o) ..
€16,00
Excl. BTW: €13,22
SuperJack Sleutelschakelaar opbouw (of inbouw)
Opbouw (of inbouw) sleutelschakelaar om uw hek met een sleutel te bedienen. Kan worden aangesloten middels een electrodraad. Model inbouw: SJA831I (EAN: 7103651669787) ..
€30,00
Excl. BTW: €24,79
SuperJack 2-kanaals ontvanger
Extra ontvanger waarmee u meerdere elektrische apparaten met SuperJack handzenders kunt bedienen. U kunt deze ontvanger aansluiten op een elektrische opener van een ander merk waardoor u deze opener ook met uw SuperJack afstandsbediening kunt bedienen. ..
€49,01
Excl. BTW: €40,50
SuperJack 2-kanaals ontvanger met 2 handzenders
Extra ontvanger waarmee u meerdere elektrische apparaten met SuperJack of EasyJack handzenders kunt bedienen. U kunt deze ontvanger aansluiten op een elektrische opener van een ander merk waardoor u deze opener ook met uw SuperJack afstandsbediening kunt bedienen. Wordt geleverd includief twee handzenders. ..
€160,00
Excl. BTW: €132,23
SuperJack Elektromagnetisch slot verticaal met stopper
Verticaal slot waarmee het hek vergrendeld wordt als het dicht is. Op het moment dat u de hekopener activeert wordt eerst het slot ontgrendeld voordat het hek open gaat. Inclusief losse stopper/slotplaat verticaal welke als eindpunt voor het hek kan dienen. ..
€68,99
Excl. BTW: €57,02
SuperJack Elektromagnetisch slot horizontaal
Horizontaal slot waarmee het hek vergrendeld wordt als het dicht is. Op het moment dat u het hekopener activeert wordt eerst het slot ontgrendeld voordat het hek open gaat. ..
€68,99
Excl. BTW: €57,02
SuperJack Telefoon Module (excl. mobiele telefoon)
Met uw mobiele telefoon uw hek bedienen. Kan ingesteld worden voor geselecteerde nummers zodat alleen gewenste personen het hek kunnen bedienen. U kunt vanaf willekeurige locatie het hek bedienen door het bellen van het telefoonnummer. Een sImkaart wordt meegeleverd. Geen telefoonkosten omdat alleen het systeem gebeld wordt. Geen afstandsbediening meer nodig! LET OP: mobiele telefoon ..
€195,00
Excl. BTW: €161,16